Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus parantaa rakenteiden kestävyyttä ja ulkonäköä

Me JPS Maalauksella teemme julkisivumaalaukset ja muut saneeraukset ulkopinnoille ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa, ja olemme vuosikymmenien aikana päivittäneet monen monta kohdetta uuteen ilmeeseen.

Maalaustyöt kannattaa aina tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, ja sen me lupaamme asiakkaillemme. Onpa kyseessä sitten julkinen kohde, taloyhtiö tai yksityisasiakkaan koti, paneudumme kohteeseen aina huolellisesti. Työmme jälki on samalla käyntikorttimme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta >>

Julkisivumaalauksien lisäksi teemme mm.

  • julkisivusaneeraukset
  • peltikattojen maalaukset
  • parvekkeiden korjaustyöt ym. kiinteistön ulkoisten pintojen käsittelyt

Lue täältä, mitä muita palveluita tarjoamme.

Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun

Ennen projektin aloittamista tutustumme huolella kohteeseen ja käymme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi eri vaiheet ja tarvittavat toimet. Pyrimme siihen, että kommunikoimme asiakkaan kanssa mahdollisimman hyvin koko projektin ajan, jotta työn tilaaja välttyy yllätyksiltä. Olemme myös hyvin tavoitettavissa projektin alusta loppuun saakka.

Olemme saaneet asiakkailtamme erinomaista palautetta tehdyistä julkisivumaalauksista sekä asiakkaat ovat kehuneet työnjälkeämme ja kustannustehokkuuttamme. Jos sinä tarvitset julkisivumaalaus projekteihin tekijää, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Miten julkisivumaalaus etenee?

Ennen kuin maalaustyö aloitetaan, on hyvä tarkistaa rakenteiden kunto: huonot ja lahot puuosat uusitaan samalla. Sen jälkeen puhdistamme ja pesemme vanhat pinnat. Pesun jälkeen tehdään pinnan kuivatus ja irtonaisen, hilseilevän maalipinnan poisto. Pohjustamme puupinnat puunsuojalla ja pohjamaalilla ennen julkisivumaalausta.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa kohteen tarvitsemat toimenpiteet huolellisesti ja luotettavasti. Palvelemme aina korkealla ammattitaidolla!

Ota yhteyttä julkisivumaalauksesta >>