Tasoitetyöt

Tasoitetyöt tulee tehdä huolella ennen uutta pintamateriaalia oli kyseessä sitten maalipinta tai tapetointi. Jotta seinäpinnasta tulee varmasti tasainen ja lopputuloksesta siisti, kannattaa paikalle pyytää kokenut ammattilainen, jolla on oikeat välineet ja tarvittava ammattitaito. Kauttamme saat tasoitus- ja maalaustyöt asiantuntevasti ja perusteellisesti toteutettuna Uudenmaan alueella. Toteutamme uudis- ja saneerauskohteet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tasoitetyöt laadulla ja aikataulussa

Me JPS Maalauksella teemme tasoitetyöt ammattitaidolla ja huolellisesti kohteessasi, oli se sitten uudisrakennus tai remontoitava kohde. Myös rappaustyöt kuuluvat ydinosaamiseemme. Osaava henkilökuntamme tekee kaikki työt luotettavasti ja vakaalla kädellä. Valitsemme kohteeseen juuri sopivat materiaalit ja työskentelytavat.

Tarkistamme jokaisessa kohteessa, että jälki on tasaista ja pinta on kuiva sekä valmis pintakäsittelyä varten. Teemme tarkkaa työtä, mutta pysymme aikataulussa. Nämä toimenpiteet takaavat hyvän pohjustuksen varsinaiselle pintatyölle.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tasoitetyöt katosta lattiaan:

  • seinät
  • katot
  • lattiapinnat
  • kosteat tilat 
  • sokkelit 
  • laaja-alaiset rappaustyöt, esim. sokkelit, kivijalat
  • korjaavat tasoitetyöt ja rappaustyöt

Laadukkaat maalauspalvelut

Meille tärkeintä on kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita. Sen vuoksi teemme kartoituksen yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme tasoitetyöt ja muut työt vasta tämän jälkeen. Lukuisat referenssit puhuvat puolestaan - jätämme jälkeemme vain laadukkaasti toteutettuja töitä.

Meidän kauttamme saat myös maalaustyöt ja muut remonttipalvelut. Meiltä myös julkisivumaalaus. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Pyydä paikalle pitkän linjan ammattilainen

Olemme Tuusulasta käsin toimiva maalaus- ja remonttipalveluiden kokenut konkari. Palvelemme sinua yli 30 vuoden kokemuksella, aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Hoidamme tasoitetyöt huolella ja sovitussa aikataulussa. Pohjatöiden lisäksi huolehdimme myös muista maalaus- ja remonttitarpeistasi.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!

Ota yhteyttä >>