Tasoitetyöt

Olipa kyseessä sitten maalipinta tai tapetointi, tasoitetyöt tulee tehdä huolella aina ennen uutta pintamateriaalia. Kauttamme saat tasoitustyöt asiantuntevasti ja perusteellisesti toteutettuna Uudenmaan alueella. Myös erilaiset rappaustyöt ovat meille erittäin tuttuja!

Me JPS Maalauksella teemme tasoitetyöt ammattitaidolla ja huolellisesti kohteessasi, oli se sitten uudisrakennus tai remontoitava kohde. Myös rappaustyöt kuuluvat ydinosaamiseemme. Osaava henkilökuntamme tekee kaikki työt luotettavasti ja vakaalla kädellä. Valitsemme kohteeseen juuri sopivat materiaalit ja työskentelytavat.

Tasoitetöissä kannattaa aina pelata varman päälle, joten tarkistamme, että jälki on tasaista ja pinta on kuiva sekä valmis pintakäsittelyä varten. Teemme tarkkaa työtä, mutta pysymme aikataulussa. Nämä toimenpiteet takaavat hyvän pohjustuksen varsinaiselle pintatyölle.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tasoitetyöt katosta lattiaan:

  • seinien tasoitustyöt
  • kattojen tasoitetyöt
  • lattiapintojen tasoitustyöt
  • kostean tilan tasoitukset
  • sokkelit ja muiden kohteiden tasoitukset
  • laaja-alaiset rappaustyöt, esim. sokkelit, kivijalat
  • korjaavat tasoitustyöt ja rappaustyöt

Meille tärkeintä on kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita. Sen vuoksi teemme kartoituksen yhdessä asiakkaan kanssa. Lukuisat referenssit puhuvat puolestaan. Käy katsomassa, mitä muita palveluita tarjoamme asiakkaillemme.

Pyydä paikalle pitkän linjan ammattilainen

Olemme Tuusulasta käsin toimiva maalaus- ja remonttipalveluiden kokenut konkari. Palvelemme sinua yli 30 vuoden kokemuksella, aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Hoidamme tasoitetyöt huolella ja sovitussa aikataulussa. Pohjatöiden lisäksi huolehdimme myös muista maalaus- ja remonttitarpeistasi.

Haluatko tietää lisää? 

Ota yhteyttä >>